Tule Digikummiksi!
”Lasten ja nuorten eriarvoisuutta kuvaavat tilastot näyttävät toisenlaisen kuvan suomalaisesta yhteiskunnasta kuin ne raportit, jotka nostavat Suomen maailman onnellisimmaksi maaksi” —Katja Lindroos. Sitra Lab tuottaja, Urban Practice Oy:n toimitusjohtaja
Yrittäjien yhteisvoimin
Auttaminen on meille päivätyötä, mutta teemme sitä vapaallakin. Aeon Digitalin väki on vuosien saatossa tukenut hyväntekeväisyyttä monin tavoin. Maaliskuussa 2019 kannoimme kumppaniyritystemme kanssa kortemme Turun Lastenklinikoiden Kummien hyväksi. Musiikin tähtihetkiä ilman genrerajoja -konsertti veti Mikaelinkirkon täpötäyteen, lahjoitussumma saatiin kerralla kokoon. Oli ilo auttaa, ja kiitos asiakkaillemme, jotka lyhyellä varoitusajalla lähtivät mukaan. Hatunnosto tapahtuman puuhanneille: Lyyti, Taxi Class, KujaMedia ja Printworks.
Tapahtuman innoittamana käynnistämme oman sponsoriohjelman.
Tule Digikummiksi!
Nuorista pitäisi tulla tulevaisuuden yhteiskunnan kivijalka. Yrittäjiä, osaajia, Suomen kilpailukyvyn varmistajia. Lokakuussa 2019 julkaistujen lasten ja nuorten köyhyystilastojen valossa se ei ole itsestäänselvyys. Yrittäjä? Haluatko auttaa urapolulle pyrkiviä nuoria? Tule Digikummiksi!

Lanseeraamme kumppaneineen Digikummit-sponsoriohjelman vuonna 2020. Tuemme lasten ja nuorten eriarvoisuutta vähentäviä hankkeita tarjoamalla ilmaista teknologiakoulutusta, ohjelmistoja, laitteita, verkkoratkaisuja. Digikummit valitsee vuosittain 2 avustuskohdetta. Tiedätkö ohjelmaamme sopivan, akuuttia apua tarvitsevan hankkeen? Vai oletko mukana sellaisessa? Vinkkaa meille!
Haastamme myös muut yritykset eri puolilta Suomea mukaan digikummeiksi! Tänään autettu nuori voi olla huomenna yrityksesi huippuosaaja.
”Monen nuoren ura tyssää lukion ovelle kun ei ole varaa läppäriin ja oppikirjoihin tai ammattikoulun välineisiin. Alallamme on osaajapula. Luonollisesti pidämme nuorten auttamista kunnia-asiana” —Katrin-Kristiina Ronkainen. Aeon Digital Oy:n toimitusjohtaja
DIGIKUMMIT HAKEE:
# projektikoordinaattoria
# graafikkoa
# videokuvaajaa
Hyppää hyvän kyytiin!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.