Kumppanuus
”Yhteistyö ja kumppanuus tarjoavat suurimmat mahdollisuudet. Ja meidän on teroitettava itsellemme, että digiajalla tämä on oikea tapa tehdä bisnestä” —Mark Parker
Parempaa palvelua kumppanuudella
Huolehdimme asiakkaiden digitaalisesta liiketoiminnasta infrasta brändiviestintään. Teemme sen yhden pysäkin periaatteella, teknologiasta riippumattomina ja yhteistyössä alan muiden yritysten kanssa. Maailmassa, jossa yksistään markkinoinnin automaation voi koota lähes 900 vaihtoehdosta, riippumattomuus teknologiasta tuo selkeän hyödyn.
Voimmeko parantaa sinun asiakkaidesi kilpailukykyä ja vice versa? Mielessä muu yhteistyöidea?
Haluamme kuulla sinusta!
TARJOAMME
Strategeja ja sisällöntuottajia brändinrakentamiseen, analyytikoita tiedolla johtamiseen. Verkkosivuja ja -kauppoja eri alustoille. SaaS ja PaaS-pohjaisia ERP, CRM, reaaliakiaisen myynnin ja markkinoinnin automaatioratkaisuja. Tietoturvakoulutusta sekä tietosuojan kehittämis- ja tietosuojavastaavan palveluja.
ARVOSTAMME
Avoimuutta, luottamusta ja sovitussa pysymistä. Jokainen projektimme on ainutlaatuinen. Vaikka osaajatarve vaihtelee, laatikon ulkopuoleta ajatteleville on aina tarvetta. Juuri nyt meitä kiinnostaa yhteistyön lisääminen WordPress/Woocommerce backendissä, Design System, CX ja AR-suunnittelussa sekä video- ja äänituotannossa.
Vaikka yhteistyö ei juuri tällä hetkellä ole ajankohtainen, liity Digikummeihin. Autat nuoria opinpolulla kohti asiantuntijuutta ja varmistat, että suomalaisyrityksillä riittää osaajia tulevaisuudessakin.
”Yritystoiminnan tarkoitus on tuottaa hyvinvointia” —Kimmo Kedonpää, Piplife Finland Oy:n toimitusjohtaja
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.