Rekry
“Tiimityö on polttoaine, jonka avulla tavalliset ihmiset saavat aikaan epätavallisia tuloksia” —Andrew Carnegie
Indbound-osaaja(ksi)
Markkinoinnin automaatiosta ja sisältömarkkinoinnista kiinnostunut luova kirjoittaja? Vai HubSpot-natiivi, joka syttyy tekstin äärellä? Kumpi tahansa olet, meillä on paikka sinulle! Kerran viikossa tuotat sisältöä sivuillemme, osaat pukea siis tutkimukset ja tekniset uutiset helppolukuiseen muotoon. Toivomme, että tunnet SEO-perusteet. Keywords Everywhere-työkalun hallinta on plussa. Päätehtäväsi on asiakkuuksien hallinta HubSpotin avulla, joten tunnet HubSpotin toiminnallisuudet vähintään perustasolla. Jos opiskelet, osa-aikaisuuskin saattaa onnistua, kunhan tehtävät hoituvat sovitusti. Voit työskennellä etänä, mutta parempi, jos asut jossain päin Lounais-Suomea. Tarjoamme lounasedun, ilmaisen osallistumisen alan tapahtumiin ja tietenkin innostavan ja vaihtelevan työn.

Älä arkaile, vaikka osaamisesi ei ihan rimalle yllä. Kun haluamme Sinut, saat perusteellisen koulutuksen. Teknisiä taitoja enemmän vaa’assa painavat rehellisyys, avoimuus ja napakka ote työhön. Innostuitko? Nykäise meitä digihihasta alla olevalla lomakkeella.

Löytyykö muuta digiosaamista? Jaatko kanssamme saman arvomaailman? Lähetä avoin hakemus!

Harjoittelulla mestariksi
Saatko PHP:n, HTML:n, CSS:n ja JavaScriptin soimaan keskenään? Vai oletko liiketalouden opiskelija, jota kiinnostaa liidien nuturointi?

 

Tule harjoittelijaksi! Meillä kehität taitojasi alan huippujen opissa. Pääset heti kiinni tekemisen meininkiin ja vaikuttamaan siihen, miltä projektien lopputulos näyttää. Tarjoamme lounasedun ja kokemuksen kerryttämistä loistotyyppien siipien alla. Täytä lomake ja muista tarkentaa, mihin harjoitteluun haet.
Liitäthän CV:n mielellään pdf-muodossa. Voit laittaa mukaan myös lyhyen esittelyvideon.
opsikelija rekry
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.