Tarina
“Aeon, muunnos kreikkalaisesta ὁ αἰών (ho aion) tarkoitti alun perin mm. elintärkeää voimaa, ajanjaksoa, ajattomuutta. Tähtitieteessä sillä kuvataan miljardia vuotta”
Oppaana digiviidakossa
Rutiinityön automatisointi ja verkko tarjoavat pk-yrityksille ennennäkemättömät mahdollisuudet, mutta perinteisillä aloilla niitä ei osata riittävästi hyödyntää. Taustalla ovat ratkaisujen runsaus, teknologioiden kirjo sekä digialan kapea erikoistuminen: yksi tarjoaa verkkosivuja, toinen mainontaa, kolmas infraa jne. Tärkein, eli kokonaisuus, josta asiakas aidosti hyötyisi, jää yksittäisten palvelujen jalkoihin.

Olimme asiantuntijaporukassa jonkin aikaa miettineet, miten runsauden viidakkoon eksyneitä yrityksiä parhaiden auttaa. Alkusyksystä 2018 kuvio kirkastui. Syntyi Aeon Digital, joka yhdistää tusinan kumppaniyrityksen, lähes 150 ohjelmisto- ja markkinointiasiantuntijan palvelut. Monilla on 10-15 vuoden tai pidempi kokemus liiketoiminnan digitalisoimisesta eri aloilla. Kuten nimemme sanoo, toimimme asiakkaidemme oppaana ja luottokumppanina maailmassa, jossa teknologia myllää kilpailukyvyn säännöt tämän tästä uusiksi.
Ydinosaamisemme on ongelmaratkaisu ja auttaminen päivätyötämme, mutta harrastamme niitä vapaallakin. Tutustu Digikummeihin ja tule mukaan!

Millainen on digityöläistemme arki?

  • 20% Asiakastapaamiset ja strategia
  • 65% Raakaa työtä istumalihaksilla
  • 15% Palvelujen testaus ennen lanseerausta
  • 20% uuden oppimista. Digityö on meille elämäntapa, joten seuraamme alan tuulia vapaallakin. Voimme siis käsi sydämellä sanoa, että haastamme itsemme 120%
NÄMÄ ARVOT OHJAAVAT TOIMINTAAMME
Intohimo työhön on meille luovan ongelmaratkaisun perusta. Erehtymättömiä emme ole, mutta virheistä oppii. Mokista on saanut siivet moni käänteentekevä innovaatio.
Hinnoittelumme on reilua, toimintamme avointa ja asiakaskeskeistä. Se näkyy asiakassuhteissa, joista pisimmät ovat jatkuneet yhtäjaksoisesti aina 2000-luvun alusta lähtien.
Suhtaudumme asiakkaiden ongelmiin kuin ne olisivat omiamme. Tehtävämme on taata asiakkaiden kilpailukyky, joten uskallamme olla eri mieltä ja kertoa mikä toimii, mikä ei.
Sopivaa ratkaisua vailla?
Haluatko kuulla, miten yrityksesi rutiinitehtäviin kuluvan ajan voi vapauttaa tuottavampaan työhön? Entä miten tekoäly valjastetaan palvelemaan asiakkaita?
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.