Näppärästi salattava muistitikku pitää tiedostot varmasti turvassa
Kuskaatko tiedostoja mukanasi, mutta datan suojaaminen on hankalaa? Nämä kaksi Kingstonin salattavaa muistitikkua poistavat ongelman.
6.8.2019

Joudutko pitämään luottamuksellisia tiedostoja mukanasi? Etsitkö näppärää, taskuun sopivaa tallennusvälinettä, jossa olisi riittävät suojakeinot?  Tässä sinulle kaksi turvallista vaihtoehtoa. Kingston Data Traveler 2000 USB-muistitikku on laadukas ja kestävä. Siinä on 256-bittinen AES-salaus, joka kryptaa tallennusvälineen sisällön ja erillinen numeronäppäimistö, jolla pidät luottamukselliset tiedostosi muiden ulottumattomissa. Kun luot numerokoodin, se pitää laittaa varmaan paikkaa ylös tai yrittää pitää mielessä. Muuten et itsekään pääse tiedostoihin käsiksi – laite tuhoa salausavaimen 10 virheellisen näppäilyn jälkeen. Kingston Data Traveler 2000:ssa on IP57 -luokitus ja tallennuskapasiteettia saatavana 64 GB:hen asti. Asetat vain PIN-koodi ja muistitikku kulkee helposti ja turvallisesti mukanasi. Kukaan ei pääse tietoihin käsiksi ilman PIN-koodia — jos unohdat sen, et edes sinä.


Jos kaipaat kovempaa menoa kestävää tallennusvälinettä, Kingston IronKey D300 on erinomainen vaihtoehto. Pöly- ja vesitiiviinä se kulkee mukana esim. työmaalla. Muistitikussa on sinkitty runko ja kestävä, erikoismuovinen suojakuori. Nopean NAND Flash- tiedonsiirron ansiosta se on myös sujuvaa käyttää. Salaus tapahtuu tässäkin 256-bittisella laitteistopohjaisella AES-kryptauksella, joskin muistin hallinnointiin tarvitaan IronKey EMS-ohjelmisto.

EMS —Enterprise Management Service, on DataLockerin valmistama ohjelmiosto USB-tikkujen keksitettyyn hallintaan. Ohjelmisto toimii sekä pilvipohjaisena että paikallisesti asennettuna ja tarjoaa korkeamman tietoturvan: muistitikkujen käyttöä voidaan valvoa lokitietojen avulla, unohtuneita salasanoja palauttaa tai kadonneen muistitikun etäsulkea. Kummankin tuotteen tarkemmat tiedot Jimms’ista.
salattava muistitikku pitää tietosi turvassa
Kingston Data Traveler 2000 USB-muistitikku
Tilaa digityöläisten sisäpiiritieto!
Clear Filters
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.