TIEDOTE — Näin autamme poikkeusoloissa
Asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeä. Siksi olemme siirtyneet osittaiseen etätyöhön.
Päivitetty:  22.4.2020
Julkaistu:  16.3.2020

Olemme siirtyneet osittaiseen etätyöhön asiakkaidemme turvallisuuden varmistamiseksi. Mikäli toivot, että palvelemme etänä asiakaskäynnin sijaan, tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sinulle sopivalla etäyhteydellä. Autamme myös, jos tarvitset apua yritystoimintasi digitalisoimisessa.

Henkilökohtaiset tapaamiset ovat tietyissä palveluissa välttämättömiä. Pyrimme rajoittamaan ryhmän koon maksimissaan kolmeen henkilöön. Joudumme välttämään kättelyä ja panostamaan käsihygieniaan. Mutta ei se kättely ole ennenkään hymyä ja aitoa välittämistä korvannut.


EK:n suositukset ja Suomen Yrittäjien neuvot
Elinkeinoelämän keskusliitto suosittelee tekemään etätöitä niissä tehtävissä, jossa se on mahdollista, ja noudattamaan muita varotoimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Lyhyt, EK:n laatima perusohje koronan leviämisen estämiseksi löytyy täältä.

Onko teillä tarvetta selvittää sairauspäivärahakäytäntöjä? Ohje täällä. Vaihtoehtoja kriisirahoitukseen löydät Business Finandin Kriisirahoitussivulta. Suomen Yrittäjien Koronakriisisivu tarjoaa ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta sekä ohjeita henkilökohtaisen toimeentulon turvaamiseen.

Tarvitsetko apua asiakaspalvelun tai liiketoiminnan digitalisointiin? Soita, meilaa tai laita yhteydenotto chatin kautta.

Autetaan toisiamme ja pidetään yhdessä Suomi pyörimässä!

Yhdessä koronavirushysteriaa vastaan
Tilaa digityöläisten sisäpiiritieto!
Clear Filters
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.